Διακρίσεις Μαθητών

Διαγωνισμός Ιδεοδρόμιο 2017

Το σχολείο μας έλαβε μέρος στον πρώτο παγκύπριο διαγωνισμό «Ιδεοδρόμιο». Το θέμα του διαγωνισμού ήταν να αναπτύξουν οι μαθητές μια πρωτοποριακή επιχειρηματική ιδέα σε μία μόνο σελίδα. Το πρώτο θέμα που επέλεξαν οι μαθητές είναι το φρέσκο τσάι από κυπριακά βότανα. Το δεύτερο θέμα είναι το food FM. Το τρίτο θέμα είναι η εφαρμογή με συνταγές χαμηλών λιπαρών. Το θέμα με το τσάι πέρασε στον τελικό, όπου και οι μαθητές παρουσίασαν σε τρία λεπτά την ιδέα τους. Στο σύνολό τους οι μαθητές μας ήταν ευπαρουσίαστοι, πειθαρχημένοι και έκαναν πάρα πολύ καλή προσπάθεια. Οι εκπαιδευτικοί που βοήθησαν τα παιδιά είναι ο Β.Δ. κ. Κυπριανού Γιώργος και οι κ. Μαραθοβουνιώτης Βασίλης και Ταλιαδώρου Ελεάνα. Τους μαθητές συνόδευσε ως συντονιστής ο Β.Δ. κ. Κυπριανού και ο εκπαιδευτής κ. Κολάνης. Οι μαθητές που έλαβαν μέρος είναι:


Χριστοφή Αναστάσης, Ευσταθίου Θωμάς, Αντωνίου Αντωνία, Κουτσού Σωτήρης, Χατζηγιάννης Ιωάννης, Ιωάννου Αναστασία, Λεωνίδου Παναγιώτα, Χατζηκουμή Ραφαήλ, Παντελή Μαργαρίτα του ΞΜΤ2/2

 

Παγκύπριος Μαθητικός Διαγωνισμός της Κυπριακής Ένωσης Μπαρτέντερς 2017

Η Σχολή μας έλαβε μέρος στον Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό με έξι μαθητές και κατέλαβε την 1η θέση. Οι μαθητές μας Αρμενάκη Αρίστη, Αργυρίου Κωνσταντίνα, Καρατζιάς Παναγιώτης, Παναγή Αλέξανδρος, Λεωνίδου Παναγιώτα και Κουτσού Σωτήρης με την επίβλεψη των εκπαιδευτών τους, Αντωνίου Βαρβάρας, Κολάνη Παναγιώτη και του Ανώτερου Εκπαιδευτή Μάρκου Ανδρέα, παρουσίασαν εξαιρετικά
και πρωτότυπα παρασκευάσματα και κοκτέιλ. Η απονομή των βραβείων έγινε από τον κ. Ron Busman, πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Μπαρτέντερς.

 

Αγώνες στίβου 2017

Η παρουσία του σχολείου μας στα αθλητικά δρώμενα ήταν αισθητή παρά τις αντίξοες συνθήκες λειτουργίας του ως εργοτάξιο.
Στους περιφερειακούς αγώνες στίβου είχαμε τα πιο κάτω αποτελέσματα:

 

2η νίκη στα 100μ Χειμώνας Χρίστος, Η1
2η νίκη στη Σφαιροβολία Δημητρίου Ιωάννης, ΗΕ3
2η νίκη στα 2000μ Λεωνίδου Παναγιώτα, ΞΜΤ2/1

3η νίκη στη Σκυταλοδρομία 4x100 μ:

 

 

Ιωάννου Ανδρέας, ΞΜΤ3/3
Ζωσιμίδης Σάββας, ΞΜΤ3/3
Χειμώνας Χρίστος, Η1
Δημητρίου Δημήτρης, ΞΜΤ2/1

4η νίκη στο άλμα σε μήκος Δημητρίου Δημήτρης, ΞΜΤ2/1
4η νίκη στο άλμα σε ύψος Καρατζιάς Παναγιώτης, ΞΜΤ2/1

 

Μαθητικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής για την Οικογενειακή Γεωργία 2017

Ο Διαγωνισμός προκηρύχθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος μέσω του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.
Συμμετείχαν τρεις μαθητές/τριες του ΕΓ1 στην κατηγορία «Τεχνικές Σχολές».
Ο Σωτηρίου Ανδρέας κέρδισε βραβείο και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, η Αλεξάνδρου Κριστίνα έπαινο και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και η Ηλία Μυροφόρα έπαινο και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.
Τα σχέδια παρουσιάστηκαν σε έκθεση, στο πλαίσιο Συνεδρίου με θέμα την Οικογενειακή Γεωργία, το οποίο διοργανώθηκε από το Τμήμα Γεωργίας στις 2 Δεκεμβρίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου έγινε απονομή του βραβείου και των επαίνων στους μαθητές μας, ενώ τα έργα τους έχουν συμπεριληφθεί σε εκδόσεις του Τμήματος Γεωργίας.


Τσολάκης Δώρος
Εκπαιδευτής Γραφικών Τεχνών